Moyra mojito 621 er den perfekte forårsfarve. Den tilhører kollektionen Bubble Gum fra Moyra, og den har en fin mintgrøn farve, der passer perfekt til forårets stemning.

Når blomsterne begynder at springe ud, og bladende igen bliver grønne, så kan du lige så godt udtrykke den samme glæde fra kulde til vinter i din stil. Det hjælper Moyra Mojito 621 dig med at opnå.

Hvis du vil vise dine venner, familie og kollegaer, at du er med på moden, så er denne farve det rigtige valg – og så vil den klæde dine negle smukt og passe perfekt ind i garderoben.

Det skal du have på, når Moyra Mojito 621 præger dine negle

Det er vigtigt, at dine negler passer til dit tøj, hvis du vil vise verden, at du ved, hvad du laver. Men det kan faktisk også være en fordel, da du på den måde sætter stemningen for alle dine outfits de næste 7 til 10 dage frem.

Moyra Mojito 621 passer heldigvis til mange forskellige forårsoutfits. Det er nemlig ofte pastelfarver og blomster, der er på mode i forårsmånederne – medmindre du følger den helt klassiske skandinaviske stil, hvor sort, hvid og grå præger garderoben året rundt, sæson efter sæson. Og i så fald er lidt grøn farve på fingrene jo ingen skade.

Men farven passer helt perfekt til den pastelfarvede garderobe, og grøn er en af de farver, der bedst passer til resten af pastelfarverne. Både gul, blå, lilla og lyserød går fint sammen med den mintgrønne neglelak, hvis du holder dig i nogenlunde samme nuance.

Sæt humøret med Moyra Mojito 621

Hvis du vælger at matche dine outfits til den flotte grønne farve på neglene, så har du også næsten sat humøret for den næste uges tid. Derfor har neglelak – og særligt gel lak – en stor effekt på din hverdag.

Hvis du vælger en lys og glad farve, så kan dit humør næsten kun følge trop – særligt hvis tøjparten følger med. Selvfølgelig skal der være plads til de dårlige dage en gang imellem, men det betyder ikke, at du ikke kan sigte efter succes og godt humør.

Hvis du altid arbejder på at være glad – og stadig accepterer og er klar over, at det ikke er muligt – så vil du generelt set opnå et gladere liv. Og et af de skridt, som du kan tage mod glæde, er fine negle i en glad farve.

Manifester din glæde igennem din neglelak

På den måde kan du faktisk bruge din neglelak til at manifestere glæde. Du kan nemlig bruge placebo-effekten til at manifestere alt det, som du drømmer om.

Hvis du tror på, at du får en god uge fyldt med godt humør, når du bruger Moyra Mojito 621 på dine negle, så er der også en større chance for, at du får en god uge. Det vil være en lille påmindelse om, at du arbejder dig imod glæde og gerne vil være glad.

Det virker selvfølgelig kun, hvis du faktisk tror på det – også hvis det bare er en lille smule – og hvis du aktivt gør ting, som du ved, vil gøre dig i godt humør. Igen – betragt det som en lille påmindelse, du altid bærer rundt på.