Som kvinde er dine negle sammen med dine øjne nok de to vigtigste enkeltstående punkter ved dig, når folk skal vurdere dig og se dig an som person ved et førstehåndsindtryk. Derfor er det vigtigt, at du ikke glemmer, at du forholdsvist nemt kan gøre en hel del ud af dine negle, og derved få dine flotte negle til at være med til at skabe det billede af dig som person, som du ønsker. Udover at holde dine negle fysisk pæne ved at klippe dem jævnligt, rense dem og slibe og pudse dem, så de fremstår pæne og bløde, så er det selvfølgelig neglelak, der gør den største forskel på indtrykket af dine negle.

Derfor vælger mange af os kvinder da også helt naturligt at bære neglelak ofte og derved lade neglene være en del af det samlede udtryk af os. Mange vil gerne have, at neglelakken giver et bestemt udtryk eller matcher resten af påklædningen for dagen, og vil derfor gerne skifte den ud jævnligt. Går du tit med neglelak, så kender du formentligt situationen, hvor du gerne vil fjerne en neglelak for så efterfølgende at lægge en anden farve på. Bruger du almindelige runde vatrunddeller til at fjerne neglelakken, så ved du helt sikkert, hvor irriterende det er, når vatrunddelen fnuldrer og efterlader små hvide fnug på neglen, der er bøvlede at komme af med. Den nemme og simple løsning på denne frustrerende og irriterende situation er disse kendte firkantede Nail Wipes, der kan købes på en rulle med 500 firkanter.

Fnugfrie Nail Wipes gør det til en leg at fjerne neglelakken

Med disse fnugfrie og smarte Nail Wipes 500 stk, der er designet specifikt til at fjerne neglelak, bliver det meget nemmere at fjerne neglelakken i fremtiden. Disse Nail Wipes kan både bruges til at affedte neglen, inden du lægger neglelakken, og til at fjerne neglelak med din almindelig neglelakfjerner. Du vil ikke længere opleve de mange små stykker fnuller eller fnug, som de almindelige vatrunddeller efterlader, og du slipper for, at neglelakken bliver gnedet ind i neglen og derved efterlader farve på neglen, fordi du vil opleve hele processen meget nemmere og hurtigere. Det vil formentligt føles som om, at din almindelige neglelakfjerner er blevet langt mere effektiv.

I og med at disse Nail Wipes ikke absorberer neglelakfjerneren ligesom almindelige vatrunddeller, så vil du også skulle bruge mindre neglelakfjerner i fremtiden. Alt i alt vil du altså både spare tid og penge ved at skifte dine klassiske vatrunddeller ud med disse smarte Nail Wipes. Vigtigst af alt er dog, at du vil også vil få flottere negle, hvor der ikke sidder farve fra tidligere neglelak under den nye, hvilket vil kunne ses på dine negle i hverdagen.

Fordele ved Nail Wipes

Der er mange gode fordele ved at udskifte dine almindelige vatrunddeller med disse Nail Wipes, når du fjerner din neglelak. Nogle af de vigtigste fordele er:

 • Fnugfri fjernelse af neglelak
 • 500 stk. på en rulle
 • God til at affedte neglen, før du lægger neglelak
 • Fjerner hurtigt og effektivt alt neglelak fra neglen
 • Mindre forbrug af neglelakfjerner, da Nail Wipes ikke absorberer lakfjerneren
 • Lav pris
 • God værdi for pengene

Sådan bruges Nail Wipes mest effektivt

Med Nail Wipes bliver det nemmere at fjerne neglelak fra dine negle. De firkantede vatrundeller er specifikt designet til aftørring af negle og til at fjerne neglelak, og derfor bruges de på en enkelt og effektiv måde. Når du skal fjerne din neglelak, skal du blot følge disse enkle step:

 • Put en smule neglelakfjerner på den firkantede vatrondel
 • Læg vatfirkanten på neglen med neglelak
 • Tryk forsigtigt vatfirkanten ned mod neglen i cirka 5 sekunder
 • Træk langsomt vatrondellen af neglen fra negleroden mod neglespidsen
 • Gentag processen på den næste negl

Som det fremgår af ovenstående simple steps, så tager det altså ikke ret lang tid at fjerne neglelak fra samtlige negle med Nail Wipes. Du bør derfor købe disse vatfirkanter næste gang, du køber neglelak.