Det kan næsten siges med garanti, at vi alle har bandet og svovlet over irriterende neglelak, som knækker af blot en time efter det er blevet påført. Det er vildt irriterende, men heldigvis er der er en løsningen – og løsningen hedder gellak! Gellak er et fantastisk produkt til dig, som gerne vil have flotte negle, der holder i længere tid. Der findes nu til dags en perlerække af produkter, som er med til at styrke vores negle og holde vores neglelak flottere i ugevis.

Flotte resultater med gellak

Gellak giver glansfulde, flotte og slidstærke negle, som holder i flere uger. Ofte er det ikke engang selve gellakken, som gør at du skal lægge et nyt lag, men derimod udgroningen af din nye negl. Det vil altså sige, at din gellak sagtens kan holde sig flot i helt op til 2-3 uger uden at den falder af eller skaller. 

Negle under UV lys

Det som gør gellak så specielt er, at gelen skal hærdes under et UV- eller LED lys, efter den påføres. Varmen fra lyset er med til at hærde neglen, hvilket er derfor de holder i meget længere tid. Du har sikkert lagt mærke til at de professionelle neglesaloner gør brug af LED lys, men heldigvis kan du sagtens købe en lille lampe til dit eget hjem. 

Sådan gør du

Det er super simpelt, nemt og hurtig at lægge gellak – og nej du behøver ikke gå på salon for at få det klaret. gallak negle kan påføres på din egen negl, gele negle eller akrylnegle. Du skal starte med at påføre et tyndt lag oven på en base coat, og holde neglen under UV lyset i 30 sekunder. Dernæst kan du lægge et tykkere lag og derefter hærde det under lyset endnu en gang. Og voila! Nu har du et sæt flotte negle med gellak!

Kan man bruge gellak uden UV lampe

Det siges at gellak holder i mindst 15 dage, efter du har lagt den. Der findes varianter, som kan størkne uden brugen af en UV- eller LED lampe. Du kan spørge i din lokale butik, om de har et brand, der kan bruges uden lys, hvis ikke du vil investere i en lampe. Det kan dog godt betale sig at bruge lidt ekstra penge på et godt neglekit. Jo mere du gør ud af din gellak, desto længere holder den.