Når neglelakken skal lægges, så er det værste at få fjernet al den overskydende neglelak, som ikke hører hjemme rundt om fingrene. Det er svært at holde sig inden for neglene, og derfor lander der oftest noget på fingrene.

Det er et kæmpe show at skulle fjerne det igen, fordi du enten kommer til at rense den flotte nylagte neglelak af, eller fordi huden på dine fingre bliver utrolig ødelagt og tør af det.

Dog er der en løsning på dette, og det er Moyra Liquid Tape. Dette er en perfekt opfindelse til dig, der elsker at lægge neglelak, men aldrig kan holde dig indenfor neglene.

Hvad bruges negletape til?

Det er ikke altid, at vi rammer helt præcist, når vi går i gang med den hjemmelavede neglesalon, og for mange gange er det også sådan, at der er flere ups’ere på den ene side.

Her kan du selvfølgelig fjerne neglelakken, der er landet på din finger uden for neglen med neglelakfjerner, men en nemmere løsning er at påføre Moyra Liquid Tape, som kan gøre det hele meget bedre.

Den flydende tape fungerer nemlig sådan, at du påfører et lag rundt i neglebåndet rundt om neglen. Når laget er blevet tørt efter ca. tre minutter, så kan du gå i gang med din almindelige neglelak på neglen.

Dette produkt er i særdeleshed en fordel, hvis du elsker at bruge meget tid og koncentration på at lave fin neglekunst. På denne måde skal du ikke risikere, at du skal fjerne neglelak fra din hud og evt. komme til at tvære kunsten ud.

Nylakerede negle ligesom hos neglesalonen

Når du lige er kommet ud af neglesalonen og har fået de flotteste negle, er det altid en helt speciel følelse. Det er ligesom at have været til frisøren, hvor du oplever en ekstra luksus af at blive behandlet godt.

Det er også noget, som du gør hos neglesalonen, hvor de giver dine fingre olie og påfører neglelakken helt perfekt uden nogle smuttere ud på fingrene. Men det er oftest utrolig dyrt, og hvis alle skal være med, så findes der alternativer – og det er selvfølgelig at gøre det selv.

Her er der dog et problem, da du alligevel skal fjerne den overskydende neglelak, der ligger på fingrene uden for neglene. Hvis du gør brug af Moyra Liquid Tape, så vil du komme tæt på følelsen af at blive forkælet og behandlet godt, ligesom du gør i neglesalonen, fordi du netop ikke behøver at bruge en neglelakfjerner bagefter.

Slip for usunde neglelakfjernere

Der er som sagt mange fordele ved at anskaffe sig Moyra Liquid Tape, og det gør sig især gældende i letheden omkring brugen af neglelakken, men også ved, at du ikke behøver at sidde med en neglelakfjerner.

Neglelakfjernere kan gøre dine fingre tørre og give en ubehagelig følelse i neglene efter brug, så du skal bruge flere cremer og olier til at opretholde din naturlige balance i neglebåndene.

Du kan ikke undgå neglelakfjerneren, når du fx skal fjerne lakken igen, men du kan mindske brugen af det ved at påføre denne flydende negletape, som giver et sundt neglebånd.

Hvordan bruger du den flydende negletape?

Først gør du dine fingre klar til neglelakken, så du sørger for, at de er rene. Derefter ryster du Moyra Liquid Tape godt igennem, så du er sikker på, at den flydende væske er præcis, som du ønsker den.

Når du skal påføre den flydende negletape, er det en god idé at gøre det med en pensel, for her er det nemmest at håndtere. Nu er du klar til at påføre den, så her tager du penslen og lakerer det område, som du vil beskytte for neglelak.

Den flydende negletape er 3 minutter om at blive tør, men du kan også se det ved, at den i våd tilstand starter med at være hvid, mens den bliver gennemsigtig, når den er tør.

Laker nu dine negle i præcis den farve og det mønster, som du ønsker, uden at du behøver at tænke på at holde dig inden for stregen. Tag efterfølgende den størknede tape af med en pincet.