Dine negle fortjener kun det bedste, nemlig at tage sig godt ud til enhver lejlighed. Moyra Luna Holografisk neglelak giver dine negle helt nyt og smukt liv.

Den holografiske effekt passer perfekt til en solskinsdag om sommeren eller i foråret, eller du kan tage den på om aftenen når du skal ud med vennerne, hvor den matcher den festlige stemning.

Smuk i sollyset

Den holografiske effekt fra Moyra Luna Holografisk reflekterer sollyset smukt i alle regnbuens farver og gør selv den mest kedelige forårsdag til en fest.

Til den lave pris får du en helt unik neglelak, der er utrolig nem at arbejde med. Den lidt flade og bløde pensel gør påføringen utrolig nem.

Med den holografiske effekt kommer dine negle hurtigt til at ligne en million for bare få kroner.

Du kan selvfølgelig også sagtens bruge neglelakken om vinteren, eller indendørs til fest osv. Den gør sig bare rigtig godt, når den bliver ramt af sollyset.

Farven på Moyra Luna Holografisk

Basisfarven på neglelakken er en dæmpet lys armygrøn. Den imponerende holografiske effekt giver dig selvfølgelig alle regnbuens farver, når lyset rammer, men et mat finish på toppen sørger for at neglelakken samtidig virker dæmpet.

Brug en topcoat hvis du synes

Med Moyra Luna Holografisk er en basecoat slet ikke nødvendig. Neglelakken er af høj kvalitet og yderst holdbar. Du vil også opleve, at neglelakken er nemmere at påføre og mere medgørlig uden en basecoat.
Hvis du ikke ønsker den matte finish, kan du dog med fordel vælge en topcoat med en blank finish til at udligne med. Ønsker du en endnu mere dæmpet effekt, kan du også bruge en topcoat med mat finish.

Do’s and dont’s med neglelak

Der er mange forskellige måder at lave negle på, og der er næsten lige så mange meninger, som der er mennesker. Du skal selvfølgelig bruge de teknikker og metoder, der virker for dig, og som du er vant til.

Dog får du lige et par do’s and dont’s med på vejen her, som stort set gør sig gældende for alle typer af negle og neglelak.

  • Ryst din neglelak. Især hvis du har flere til at stå, og der går noget tid imellem, at du bruger de enkelte. På den måde får du blandet pigmenterne og får den optimale farve

  • Påfør i flere tynde lag. Det giver det bedste resultat. Giv dig hellere tid og lav flere tynde lag end et tykt lag, der både kan klumpe men også forringe effekten på længere sigt

  • Opbevar aldrig din neglelak i køleskabet. Du ved det måske godt, men mange tror stadig på den gamle skrøne. Det kan dog i værste fald ødelægge din neglelak

  • Brug aldrig neglelakfjerner med acetone, det udtørrer og ødelægger dine negle

  • Husk at give dine negle “lak-fri” perioder uden neglelak. Det styrker dem og er med til at lade neglene genopbygge de naturlige celler fra bunden.