Bruden har fortjent at føle sig perfekt ned til mindste detalje, så det gælder selvfølgelig også hendes negle. Når du får lavet de smukkeste negle til brylluppet, så føler du dig også bedre tilpas som brud.

Det kan godt være, at håret, kjolen og makeuppen også skal sidde perfekt til den begivenhed, som du har glædet dig til lige siden, at du blev friet til, men det handler også om, at du har fortjent at blive kræset om.

Med Molly Lac Wedding Dress 20 så vil du som brud komme til at føle dig ekstra tilpas og perfekt til dagens begivenhed. Det er nemlig den flotte neglelak, der gør, at selvtilliden og nervøsiteten kan få et ekstra skub i den rigtige retning.

Genskab negle som ved professionel udførelse

Det mest fantastiske med gode neglelakker er, at du kan genskabe den udførelse, som de professionelle i neglesalonen skaber, når de arbejder på dine negle.

Det kan du få lov til med denne gellack eller hybridlak, som sørger for at gøre arbejdet utrolig nemt for dig, når først du er i gang. Der er nogle særlige specifikationer ved denne gellack, som du skal være opmærksom på:

  • Meget høj pigmentering
  • Snehvid farve
  • Opløselig med soak off
  • Holder i 3 uger
  • Hærdes ved UV- eller LED-lys

Dette er derfor det perfekte valg til dig, der gerne vil kaste dig ud i at lave dine egne flotte negle selv, så du er sikker på, at du får det lavet lige, som du vil have det. Ydermere vil du også kunne lave det langt billigere selv. 

Nem påføring, der er utrolig pigmenteret

Det gode ved lige netop denne type gellack er, at den er utrolig nem at påføre. Det er en neglelak, der er designet til at hærde under lamper med UV eller LED, så du er sikker på, at den holder i længere tid.

Noget som også er rigtig godt ved Molly Lac Wedding Dress 20, det er, at den er stærkt pigmenteret. Pigmentering betyder, hvor kraftig en farve den har, og når den er stærkt pigmenteret, skal du ikke lægge mere end et lag på dine negle.

Det gør det både let og overskueligt for dig, fordi du ikke skal sidde med gellacken flere gange. Det er nemlig ofte, at man kommer til at ødelægge det glatte lag i anden omgang. Så derfor er dette valget til dig, der gerne vil have flotte negle hurtigt og nemt.

Lad dine negle være den perfekte detalje

Har du styr på håropsætningen, kjolen, smykkerne og skoene, så mangler du bare at få styr på dine negle, som du kan nyde godt af i længere tid. Når vi ordner vores negle, vil vi helst, at de ikke går i stykker dagen efter.

Det er noget, som du tit kan opleve, men ikke med denne Molly Lac Wedding Dress 20, da den har en holdbarhed på op til 3 uger. Det gør, at du kan være mere rolig på din bryllupsdag, og du skal ikke bekymre dig om at ødelægge dem.

Det er også LED-lampen eller UV-lampen, som er med til at styrke dine negle, så de holder længere, og her er kombinationen den bedste, så du kan have en ubekymret bryllupsdag og ordne neglene dagen inden.

Skab luksus derhjemme med Molly Lac Wedding Dress 20

Luksus kan manifestere sig i mange forskellige former, og for det meste er det meget individuelt, hvordan vi oplever og opfatter, hvad luksus er.

Nogen oplever luksus som en dyr tur på et flot og eksklusivt hotel, mens andre anser luksus som kvalitetstid med familien.

En anden form for luksus kan også være, når du bruger tid på dig selv. Det er noget, som du vil opnå, når du anskaffer dig en LED- eller UV-lampe, så du kan bruge tid på at gøre dine negle helt perfekte.

Der er nemlig utrolig meget luksus over at lægge en smuk hvid gellack på, så du kan lave de flotteste franske negle på en almindelig hverdag eller til fest. Det er kun fantasien, der sætter grænser, men husk på: Luksus er også at tage sig af sig selv.