Ligegyldigt om man er connaisseur indenfor neglelak, eller man kun har 2 farver neglelak derhjemme i skuffen, er det altid smart at have en god sort neglelak. Er man kun lige begyndt at bruge neglelak, kan sort neglelak godt virke som en voldsom og intimiderende farve, men herunder giver vi en række gode grunde til, hvorfor man skal have en sort neglelak, og hvordan man vælger den rigtige. Et godt bud kan f.eks. være MOLLY LAC HEARTBREAKER 47.

Alle burde have en sort neglelak

HEARTBREAKER 47 er en dyb sort. Som nævnt kan sort godt virke intimiderende for både nye og garvede neglelakbrugere. Farven sort er dog – som det også gælder tøj – en klassisk og overraskende feminin farve, som går til næsten alt tøj og alle begivenheder. Farverige negle kan være fantastiske, sjove og søde, men de har dog den ulempe, at farverne ikke går til alt tøj. Hvis man gerne vil vælge en farve neglelak, der kan holde i nogle uger og passe til dit tøj hver dag, er sort altid et rigtig godt forslag.

Hvis man alligevel mener, at det sorte bliver for meget til ens smag, kan det stadig være en meget god ide at have en sort neglelak derhjemme. Sort er nemlig rigtig god til, hvis man gerne vil have nogle små detaljer på neglene. Prikker, striber eller endda små detaljer som hjerter, kan faktisk forholdsvist nemt laves derhjemme, og her er sort en rigtig god farve at bruge.

Hvis man er på et lidt højere niveau i forhold til at lægge neglelak, kan det være man begynder at lave små designs eller forskellige negle. Hvis det er tilfældet, kan man ikke leve uden en sort neglelak. Her kan den bruges som bundfarve eller farve til de negle, der ikke nødvendigvis behøver et design. På den måde går den sorte farve ikke ind og dominerer.

Også når man går helt væk fra negle, er sort neglelak fantastisk. Har man f.eks. et par sorte stiletter, der har fået en ridse, kan neglelakken bruges til en hurtig løsning.

Det er altså ligegyldigt, hvilket niveau eller hvilken smag man har i forhold til neglelak. Sort neglelak er simpelthen et must.

Hvad er Molly Lac?

Den sorte HEARTBREAKER 47 er en neglelak fra Molly Lac. Molly Lac er et mærke, der har en række af flotte og unikke farver, der henvender sig til den sofistikerede elitekvinde. Deres lakker dækker allerede ved det første lag og har en rigtig god pigmentering, der gør, at lakken allerede ved første lag er en flot klar farve. Derudover har Molly Lac en rigtig god konsistens, der gør, at lakken er nem at påføre på neglen. Konsistensen er medium-tyk, hvilket gør at lakken ikke er tynd i farven eller løber ned i f.eks. neglebåndet, men samtidig er lakken nem at fordele jævnt over neglen.

Hybridlakker

MOLLY LAC HEARTBREAKER 47 er en hybridlak. Hybridlakker er forholdsvist nye på markedet. De er en mellemting mellem almindelig neglelak og geleneglelak. Dermed har hybridlakker både fordelene ved almindelig neglelak og geleneglelak.

Fra gelelak får hybridlakker den fænomenale holdbarhed og kan altså holde helt op til 4 uger. Derudover har gelenegle en flot spejllignende finish og glat overflade, som hvis man fik sine negle lavet hos en salon.

Fra den almindelige neglelak får hybridlakken de flotte farver og dens skånsomhed. Hybridlakker er altså mindre skadelige overfor din egen naturlige negl end gele.

Generelt set er hybridlakker også mere modstandsdygtige end den normale neglelak. Det gælder altså, hvis du kommer til at ridse din negl. Så vil hybridlakker være mere fleksible og derfor få færre skrammer end normale neglelakker.

Når du skal bruge hybridlakker, skal du påføre den som en almindelig neglelak og så bruge UV-lys til at tørre dem, ligesom man ville gøre med gele.

Når du skal fjerne Molly Lac, kan man gøre det både med en neglefil, en elektrisk neglefilemaskine eller væsker baseret på acetone. Når man vælger hybridlakker, behøver man altså ikke at binde sig til en farve for en hel måned, da man nemt kan få farven af og skifte.